Oslo Bueskyttere

Et møtested i Vestre Aker for alle i Oslo-området som er interessert i bueskyting, bue- og pilmaking, tevling og moro.

Bueskyting er en mangfoldig aktivitet som egner seg for unge og gamle.

Medlemsregister

Oslo Bueskyttere, OBS, har i månedskiftet oktober november 2013 gått over til å benytte KlubbAdmin som verktøy for medlemsadministrasjon. Når man er registrert i Min idrett kan man søke om medlemskap i klubben via Min idrett, så vil det bli behandlet av medlemsansvarlige. Det følgende er sakset fra et forslag til informasjonsskriv skrevet av Norges Idrettsforbund.

Den nye løsningen innebærer at medlemmene skal bruke Min idrett. Gjennom Min idrett kan du som medlem etter hvert administrere alle medlemskap i norsk idrett (innmeldinger og utmeldinger), se informasjon som er registrert om deg, samt kunne oppdatere registrert informasjon.

Du får automatisk tilsendt brukernavn og passord når e-postadresse lagres i medlemsregisteret. Dersom du har glemt brukernavn eller passord kan du bruke funksjonaliteten for utsendelse av brukernavn og passord som finnes i tilknytning til pålogging til Min idrett. Hvis din e-postadresse er registrert vil du få tilsendt brukernavn og passord som er registrert på denne adressen. Har du ikke tilgang til e-posten og du ønsker å endre den registrerte adressen, sender du en e-post til support@idrettsforbundet.no eller klubben hvis du allerede er registrert medlem.

Løsningen innebærer at betaling av kontingenter, treningsavgifter, stevneavgifter mv. vil bli gjennomført i idrettens løsning for Online betaling. Hver gang det etableres et betalingskrav vil det bli varslet per e-post for å gjøre oppmerksom på kravet som ligger i Min idrett. Løsningen er laget slik at det kreves at kontingenten til OBS må være betalt før eller samtidig med at treningsavgift betales.

Før første betaling må medlemmet (eller foresatte) gjøre en engangsregistrering for å bli betaler i Online betaling. Når du er blitt betaler er det enkelt å betale i nettløsningen, eller enda enklere om du vil laste ned Buypass til Android eller Iphone. Informasjon om Online betaling med instruksjoner for registrering og hvordan betale finner du her.

Dersom du får problemer eller trenger hjelp med Min idrett er det flere muligheter, informasjon finner du her, tekniske spørsmål kan besvares på e-post og på Idrettens supporttelefon; 03615 hverdager mellom klokken 0800 og 2000.

Ta kontakt med klubben dersom du