Oslo Bueskyttere

Et møtested i Vestre Aker for alle i Oslo-området som er interessert i bueskyting, bue- og pilmaking, tevling og moro.

Bueskyting er en mangfoldig aktivitet som egner seg for unge og gamle.

Satsningsgruppe

Satsningsgruppen er rettet mot skyttere som ønsker ukentlig oppfølging på skytingen sin. På sikt er målet at skytteren skal bli selvstendig og i stand til å strukturere sin egen trening. Formelt kreves det at skytteren har eget utstyr, er over 15, møter på den ukentlige satsningsgruppetreningen, jobber med sine mål, tar aktivitetslederkurs og på sikt jobber mot å delta på stevner. Det er viktig for alle å vite at satsningsgruppen IKKE er rettet mot "de beste" i klubben, men er åpen for alle som ønsker en ukentlig oppfølging.

Det forventes at skyttere fører en treningsdagbok og trener utenom satsningsgruppetreningen.

Pr. idag tilbyr klubben kun en satsningsgruppe som Benjamin Backofen har hovedansvar for. Denne gruppen har kapasitet til 7 skyttere og er for tiden fulltegnet. På sikt ønsker klubben å opprette flere satsningsgrupper når etterspørselen stiger.

Praktisk Informasjon

Satsningsgruppetreningen foregår på Ellingsrudåsen Skole på fredager fra 17.00-18.30 frem til April. Det vil være oppmøteplikt på disse treningene. Frafall meldes til ansvarlig for satsningsgruppen. Når utesesongen begynner vil en ny dag settes, etter hva som passer gruppen best.

For nye skyttere i satsningruppen vil følgende punkter avklares under den første treningen - Det er fint om skytteren tenker gjennom disse før treningen:

  • En muntlig kontrakt inngås hvor forventninger skytteren har til treneren, og forventninger treneren har til skytteren fastsettes.
  • Skytteren skal utarbeide seg langsiktige mål og kortsiktige delmål. Disse målene skal føres i treningsdagboken.

Ved spørsmål eller ønske om å delta i satsningsgruppen, ta kontakt med Benjamin Backofen.